ماش پلو یکی دیگر از غذاهای محلی گلستان به شمار میرود که در عین سادگی پیش غذای خوبی برای هر سفرهی ایرانی است. این پلو با ماش، برنج، گوشت چرخ کرده، زعفران، پیاز، روغن زیتون، نمک و روغن تهیه میشود. بسته به سلیقه میتوانید از گوشت استفاده نکنید یا میزان استفاده از گوشت را تغییر بدهید که البته هرچقدر بیشتر استفاده کنید غذا هم خوشمزهتر خواهد شد. ماش به دلیل داشتن میزان بالای اسید فولیک و پتاسیم، برای کمک به کاهش کلسترول، بیماریهای دیابتی، کم خونی و پیشگیری
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت